Allt mellan himmel och jord

Idag är det en sån dag

Hej alla fina ??

idag är en sån kväll då känslorna går upp och ner trots att jag ser på lets dance som jag älskar. Det jag tänker på är bl.a mina barns födelse, den mysiga bubblan när de precis fötts och man ligger där och beundrar dom. I det tysta, det är som ett lugn som lägger sig.. dom är så små och allt jag kände var lycka. Att få komma hem med min lilla bebis. Inget annat existerade. Det var bara ren lycka.. och lite trötthet? men den klarar man. Jag låg i soffan idag läste en sak och då kom dom känslorna, som jag inte vågat säga. Jävla corona, jävla att få fylla 35 så här, jävla sjukdom. Jag sa det högt.. och det kändes skönt efteråt.. det behövde komma ut. För ilska är en del av processen.. sen samlade jag kraft ? min Alba kom hem och vi tog fram lera och lekte lite.

igår kom syrran över och min farbror Alle och Nima, vi beställde mat, skålade med alkoholfri öl ? och tittade på bra program ? det kändes lite som en förfest när jag väntade på dom haha . Vi tog en lång sovmorgon, gjorde god frukost och sen myste jag i pyjamas tills jag kände nej nu måste jag duscha!! ? fördelen med kort hår, de går ju så fort nu. Förut tog de 1 Tim, nu är man klar på nolltid! Dock saknar jag mina goda hår produkter, som luktar så gott.

jag vill avsluta med att säga några ord, jag mår bra trots omständigheterna och medicinen håller ihop mig, känns det som. Men det är en dag i taget, tålamod, hopp, vara i nuet, jag gör så gott jag kan. Ibland kan det vara svårt att svara på en så enkel fråga som: hur mår du? Det är inte heller lätt att vara anhörig i en sådan här situation. Alla drabbas ? om ni någon gång märker att det skulle ta tid för mig att svara på det kan det bero på att jag har en dag, en stund då jag inte riktigt vet hur jag ska svara ? men ni ska veta att jag har alla er i hjärtat och kan inte tacka er nog för all stöd, fina ord, pepp, blommor jag fått… och sist men inte minst denna insamlingen till oss som familj ? Nathalie, Annaly och Emelie.. tack för det fina initiativ ni tog ? vilka änglar det finns överallt.

En dag i taget, kämpa kroppen ???? Fuerza!

KÄRLEK TILL ER ALLA???

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amparo

    Fina Ale, få ut allt du känner ❤️??????????och sedan se på alt positivt, Du ska bli starkare sedan än vad du redan är, för dig, för din familj och för oss alla som älskar dig. Kan andra klarar av då jäklar tveka aldrig att du ska lätt göra det . Jag skickar all min energi till er❤️❤️❤️Fuerza querida !!!!cualquier cosa aqui estare❤️❤️❤️?

  2. Lollo

    Mitt älskade barn, min hjältinna ❤️ Du är underbar, vacker på utsidan och insidan ❤️ Du är äkta❤️ Tapper, positiv, kärleksfull ja listan är lång!! Jag Älskar dig och vi älskar dig❤️ Vi går vid din sida och vi krigar tillsammans ❤️ Te Amoooo hija amada❤️❤️❤️ Tro, hopp och kärlek ❤️❤️❤️ Jamas seremos vencidos ????❤️❤️❤️

stats